Activiteiten

Benieuwd naar wat jullie deze week gaan doen?
Ontdek hier wat voor elke groep op het programma staat!

Iedereen

HEYHEYYY allemaal! Elke week staat er voor jouw groep weer een spectaculaire activiteit! Hieronder vind je per groep wat die activiteit is!  Op de site, in het berichtenblad en op Facebook staat wat jouw groep deze week gaat doen, vertel het rond zodat iedereen op de hoogte is! Tot vrijdag/zaterdag!

+6

Dag lieve kindertjes van de +6,

Hebben jullie ook alweer heel veel zin in een spetterende activiteit? Deze week staan er verschillende pleinspelen op het programma! Kom dus zeker naar de KLJ deze zaterdag en vergeet je sjaaltje en je 50 centje niet! Tot zaterdag!

Groetjes van de tofste leiding Britt, Nieke, Sofie, Jelke, Hanne, Raoul en Matis

+9

Jow +9

We hebben de laatste weken al vaak verklapt wat we gaan doen op de klj. Deze week is dat nog eens een verrassing! Kom jij ontdekken wat we gaan doen?

Tot zaterdag en lieve groetjes van Laura, Stijn, Kaat, Toon, Hanne, Lientje, Jens

+12

Heyhey +12

Ook deze week staat er weer een geweldige activiteit op jullie te wachten. We verwachten jullie dan ook weer massaal op de klj. Vergeet je 50 centje en je sjaaltje ook zeker niet!

Jullie leiding Shani, Britt, Wouter, Jonas en Joost

+15

Heyhallow +15!

Deze week staat er een rustige activiteit op het programma! We hopen op nog eens een volle opkomst. Wij hebben er alvast zin in, jullie ook? Tot vrijdag!

Groetjes Jan, Stijn, Lien en Silke

+18

Hey +18,

We hebben al goesting in vakantie! Daarom gaan we onze buitenlandse oorden opzoeken! We gaan reisje rond de wereld doen! Wat wilt dit zeggen: je kiest een land waar je voor de andere deelnemers (en voor jezelf natuurlijk ook) een lekker hapje en drankje meepakt van dat land! Natuurlijk is het ook de bedoeling dat je in dat land verkleed komt! We gaan beginnen om 20 uur, 19 maart!

Laat hieronder maar weten of je meedoet en als je meedoet mag je ook een land kiezen en dat hieronder even laten weten zodat er niet 2 keer hetzelfde wordt gekozen!

Groetjes, jullie leiding!