Activiteiten

Benieuwd naar wat jullie deze week gaan doen?
Ontdek hier wat voor elke groep op het programma staat!

Iedereen

HEYHEYYY allemaal! Elke week staat er voor jouw groep weer een spectaculaire activiteit! Hieronder vind je per groep wat die activiteit is!  Op de site, in het berichtenblad en op Facebook staat wat jouw groep deze week gaat doen, vertel het rond zodat iedereen op de hoogte is! Tot vrijdag/zaterdag!

+6

Heyheyyy lieve +6’ertjes!!!

Na onze super leuke dag van de stoel van vorige week, hebben wij deze week voor jullie weer een mega leuke activiteit voor jullie in petto!!!

Als je wilt weten wat we gaan doen, dan moet je zeker komen!

Vergeet je 50 centje en je sjaaltje niet en dan zien we jullie zaterdag!

Tot dan dikke knuffels jullie mega leuke leiding

Sofie, Hanne, Britt, Nieke, Matis, Raoul en Jelke

+9

Dag Einsteins van de +9,

Deze week gaan we jullie geheugen eens op de proef stellen. We spelen namelijk een super toffe quiz! Zo testen we niet alleen hoe slim jullie zijn, maar ook jullie gevoel voor stijl, jullie uithoudingsvermogen, jullie dans en zangtalent en nog veel meer. Wil jij komen laten zien wat je in je mars hebt? En denk jij slimmer te zijn dan de andere vriendjes en vriendinnetjes in de +9? Kom jezelf dan zeker deze zaterdag laten zien en dan maken we er samen een bangelijke namiddag van! Tot zaterdag.

Groetjes van denkknobbels Stijn, Hanne, Laura, Jens, Toon, Kaat en Lientje

+12

Jow +12

Nadat jullie hebben laten zien hoe goed jullie ons dorp kennen, gaan we deze vrijdag eens kijken hoe sportief jullie zijn. We verzamelen om 20 uur aan de sporthal van Ravels. Om 22 uur mogen jullie daar weer vertrekken. Vergeet zeker je turnkleren, sjaaltje en 50 centje niet.

Sportieve groeten van Jonas, Britt, Joost, Wouter en Shani

+15

Jow,

Tijd voor nog eens een actieve activiteit, maar wel een hele leuke! Deze week is het dag van de kruiwagen, dus vergeet allemaal jullie kruiwagen niet mee te brengen. Wij hebben er alvast super veel zin in, hopelijk jullie ook!

Groeten van Jan, Stijn, Lien en Silke

+18