Locatie

  

Ligging

De lokalen liggen in een rustige straat, vlakbij de Ravelse staatsbossen; waarvan de gemeente een stuk ter beschikking stelt als speelbos. Verder ligt Ravels in de buurt van een aantal kleine Kempische dorpen en gemeenten of grote stad Turnhout.


Aangezien Ravels een grensgemeente is, zijn ook uitstappen naar Nederland (Tilburg) mogelijk, zowel met de fiets als met de Lijn (de bus stopt op 50 m van de lokalen en je betaalt niet extra om over de grens te gaan).
 

 

Terrein

 

Aan de lokalen grenst een grote tuin, die ook gebruikt mag worden om te spelen en voor het bijplaatsen van extra tenten. Een kampvuur is mogelijk, maar hiervoor gelden strikte regels (zie uittreksel uit het politiereglement hier onder). Je vindt bovendien een extra kampvuurrichtlijn van de gemeente Ravels op onze website.

 

 

Bereikbaarheid

 

Met de wagen

Vanuit Antwerpen, volg de E34 richting Turnhout-Eindhoven en neem afslag 24 (Kasterlee, Turnhout). Ga links, richting Turnhout-Centrum; na 1,5 km draai rechts af op de ring van Turnhout. Na 3,5 km, draai rechtsaf richting Ravels en ga rechtdoor tot aan de kerk van Ravels (4,5 km), draai daar rechtsaf richting Ravels-Eel. Na 1,5 km is de Eelstraat 4 aan uw rechterkant.
 

Met het openbaar vervoer

Neem de trein tot Turnhout en neem daar bus 450 (richting Tilburg).  Stap af aan de kerk van Ravels-Eel (50 m van de lokalen).